Escape Room arrangementen Enschede

Let’s Escape Enschede en Eetcafé CP werken nauw samen en hebben een aantal leuke arrangementen voor u samengesteld. Ook leuk als bedrijfsuitje!

DINERARRANGEMENT

Bij dit arrangement kan je kiezen uit een Escape Room en een twee- of driegangenmenu.

Een tweegangenarrangement bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een nagerecht. Een arrangement met voor- en hoofdgerecht kost €19,00 per persoon plus de kosten voor de kamers, een arrangement met hoofd- en nagerecht kost €17,50 per persoon plus de kosten voor de kamers.

Een driegangenarrangement bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Dit arrangement kost € 22,50 pp plus de kosten voor de kamers.

Ontsnappingsmenu

LUNCHARRANGEMENT

’s Middags in de Escape Room en vooraf of na afloop lekker lunchen? Dat kan.

In dit luncharrangement kan je kiezen uit diverse rijkelijk belegde broodjes. Uiteraard met een lekker bak koffie, cappuccino of thee. Dit arrangement kost € 10,50 per persoon plus de kosten voor de kamers.

KOFFIE-EN-GEBAK
ARRANGEMENT

Gezellig voor of na de Escape Room nog even zitten met iets lekkers en kleins.

Kopje koffie, cappuccino of thee met een gebakje.

Dit arrangement kost €5,- pp plus de kosten voor de kamers

Verdere mogelijkheden

Uiteraard zijn we flexibel, maar dan is het wel noodzakelijk dat we even telefonisch contact hebben. Ben je met een grotere groep en wil je ook lekker eten dan kunnen we diverse buffetten voor jullie samenstellen. Wil je liever gebruik maken van een daghap, of à la carte bestellen bij Eetcafé CP dan zijn jullie uiteraard ook van harte welkom. Wel verzoeken we dan toch eerst even te bellen met Let’s Escape. Dan kunnen we een mooie tafel voor jou en jouw gezelschap reserveren, zodat het aan niets ontbreekt.

We horen heel erg graag van je!

Alle arrangementen zijn verkrijgbaar vanaf 2 tot 100 personen (à la carte tot 50 personen).
Indien je bijzondere wensen hebt; neem even contact met ons op.

Alle beschreven menu’s zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een Escape Room.